Ahoj Fatimka.Dakujem za chvalu aj kritiku.Ten bonsaj je na tom naozaj dost zle.Bol to darcek.Neviem ako to riesia v obchodoch ale postupne a dost rychlo zacal odchadzat.Presadili sme ho a dostal to co mu patri.Dufam,ze to bude lepsie.Mame vedla neho podobny(prikladam foto)ten sa dal casom na poriadok.Myslim,ze mu tiez pomohlo svetlo z akva,preto som ho premiestnil vedla.Ked upnem dalsie fotos tak bude na tom lepsie.Slubujem:)na parapetnej doske byt nemoze,lebo by ho dala do poriadku nasa macicka...Fatimka napísal:Akvárium pekné, mne osobne sa nepáčia tie cestičky v akváriu, no u každého je to vec vkusu.
No ako vášnivá pestovateľka bonsajov sa komentárom zamerám hlavne na ten fikus na tvojej fotke. Ten stromček strašne trpí, potrebuje svetlo, oveľa viac svetla, má strašne málinko listov. Skús ho dať na parapetu do okna, vždy medzi zálievkami nechať trošku preschnúť pôdu, ale len trošku. Skús aj trošku hnojiť, ja cez zimu hnojím raz za mesiac. Možno by trebalo aj presadiť ten stromček, ten subrát je už vysilený pravdepodobne. Pri bonsajoch nikdy netreba zabudnúť na základné veci: SVETLO, VODA, VÝŽIVA. Držím palce
dakujem.mne sa to akosi moc nemiesa.ak tak pár zrn,ale to mi nevadi.zozaciatku trochu nanosia krevety,ale ked substrat zarastie rastlinami,tak je to v pohode.u mna je to tak,ze budem mat cesticku aj v dalsom setupe.a komu sa to nepaci,tak nech to doma radsej neskusa:)Tomas54 napísal:Velmi pekne akva, tie kamene su krasne. Tie cesticky v substrate sa ani mne nepacia a myslim, ze pri cisteny sa to velmi rychlo premiesa, ale je to otazka vkusu
za sumraku radim obchadzat.Hrozi prepad krevetim gangomtriscene napísal:Wow, za sumraku by som sa bal ist tou ulickou
Odoslané z môjho R800i
Dakujem.To sa ti len zda.Zacina sa vyfarbovat,mozno preto.doors010 napísal:ten palustris sa mi to zda alebo je zariaseny ????inak pekne akvaro...
Skusal som jednofarebnu foliu ciernu aj modru.Tuto som si dal sam vytlacit.Nieco taketo som zhanal.Za akvarkom mam dake kable,tak zatial bez folie nie.Mozno v buducnosti,ju zmenim na inu,ale momentalne sa mi paci tato.doors010 napísal:inak skusal si ako by to vypadalo bez folie???popripade ja by som tam dal iba nejaku prisvitnu mliecnu...
Nie mam to na casovacidoors010 napísal:aha ok drzim palce..inak co2 davas non stop???
doors010 napísal:len tak sa pytam lebo ja som niekedy davkoval co2 nonstop proste mam aj kontroler hodnotu som drzal na 6,4 a vzdy ked sa zaplo osvetlenie som mal taky slaby mliecny zakal ktory asi tak po 3 hodinach uplne zmyzol nevedel som kde moze byt problem mnozili sa aj riasy aj vsetko ...posledna moznost co som vyskusal je na noc vypinat co2 o 4 dni zacala riasa odo mna utekat zakal ziadny vsetko super...prisudzoval som to bakteriam vo filtry ktore podla mna nemali dostatok O2 kedze sa co2 v noci hromadilo a nemalo ho co spotrebovat ...haluz ...
no to si musim poklopkatdoors010 napísal:no mne nepomahalo vazne nic a to som robil vsetko moznesamozrejme vzdy s 2 tyzdnovym cakanim a sledovanim...mal som tam snad kazdu riasu co existuje dnes uz ledn kde tu riasa ale to uz je asi len 10% co tam toho bolo...
asi 3 bubliny za sekundu.to da ked uplne zavrem regulator.Asi este par mesiacov vydrzi.Mozno by som mal na noc pustat vzduchovanie,nech to ide vondoors010 napísal:no u mna vydrzi asi pol roka 2,5kg mova zalezi vsetko kolko davas
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.