dnes som zohnal tieto vecicky : florapol nemali , tak aspon taketo tablety
Vlado21 napísal:gule od Rataja su ok. Len ich treba aplikovat s mierou. Na zaciatok radsej menej a aspon 1-2 cm od korena.
Barbora =) napísal:Prečo toľko kriku kvôli filtru. V bežnom neprerybnenom akváriu s dostatočným počtom rastlín filter nie je až taký podstatný. Viem, že mnohí z Vás so mnou nesúhlasia, ale akvaristika nie je až taká zložitá, ako je dnes prezentovaná. Nie každý túži po akváriu a la Amano. Dá sa to aj úplne bez filtra (hoci netvrdím, že s kvalitným filtrom nie je život jednoduchší). Ja som bola nútená 2 mesiace fungovať úplne bez neho a šlo to. Ak by šlo o Malawi alebo Tanganiku, je to iné, ale rastlinné akvárium sa dá.
A ak by nie, tak sa dá ten filter použiť ako čerpacia hlava, kryt vyhodiť a dať tam riadnu kocku molitanu - teda aspoň myslím, že by to tak šlo, nie som zrovna technický typ. Len ten prietok bude slabší, s tým sa ozaj nedá nič robiť...
crevo napísal:ano chapem . Kebyze mam viacej casu . tak by som tam skocil to vymenit. podla mna by mi to vymenili ale len keby som im povedal ze kupim nieco drahsie
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.