Hm..ano. urcite je to aj o fotke. Cez den mam v kancelarii kopec slnka , v skle su vsetky mozne aj nemozne odrazy. Polarizak velmi nezabera a za tmy sa k akvarku nedostanem. Tak som foto robil len tabletom, kedze som si do prace nebral svoj fotak a stativ. Ale chybu napravim a zverejnim lepsie foto.
Vincent dik za pochvalne slova. Potesi.
Koren, ci bez, vsetko subjektivne. Niekomu tak, inemu tak. Ja som tiez za drevo v akvarku, ale ako pisem, jeho absencia ma svoje dovody. Na stahovanie akvarka potrebujem co najviac vypustit vodu a potom polozit na hladinu akusi pokryvku z polystyrenu a hermeticky to uzavriet, nech sa pri prevoze nerobia na hladine vlny. Snad to akvarko vydrzi. Korene by len zavadzali a nemohol by som odpustit tolko vody.
Mimochodom, predposledna fotka je s bielym pozadim, to hodne ovplyvnilo farebne podanie blyxy, ako aj zeleny nadych na pozadi ( odraz blyxy). Stauro vpredu mi pride podobne.
Chnuro..ano..holandana.....tiez mi to napadlo, ked som sa po dvoch tyzdnoch vratil k akvarku. A ozaj, blyxa nema rada WDčko. No omnoho lepsie rastie pri lekarskej vazeline.

:)