Ahojte, kedze som dlho nic nedal a s akva som nebol spokojny ako by som chcel tak som ho prerobil

vsetky nove korene som predal a vytiahol som zo skrine vsetky stare finger woods a pocas letnych dni na balkone skladal a spajal.
Podarilo sa mi poskladat jeden velky strom, ktory pozostava z dvoch vacsich a asi piatich mensich kuskov.
Cele je to previazane eskapaskami a zakryte anubiasmi. Mach siel prec...ukladalo sa do toho strasne vela bordelu a bol to des. Teraz mam vela priestoru pre pandy kde sa mozu schovat. Otici sa cez korene nahanaju a krevetky maju kde schovat.
Tetry sa prehanaju dookola a nezdrziavaju sa uz tolko na jednom mieste. Pridal som do pozadia echinodorus, dufam,ze bude pekne rast a pojde von z akva.
Pridavam taktiez pravidelne listy mandlovnika, orecha atd..a k tomu aj sisky. Toto vydrzi v akva slusne dlho, nie je z toho zapach a vsetko sa spotrebuje krevetkami alebo slimakmi.
Taktiez vdaka Tomasovi som zohnal super ciernu foliu na akva. Rovno 4m som objednal a musim povedat,ze to je super folia. Lahka aplikacia a ziadne fleky z vnutra na skle, proste super.
Doladil somsvetlo aby svietilo tam kde potrebujem a rovim uz len pravidelnu tyzdennu vymenu vody. Zatial ziadna riasa co som velmi rad, ani cierna ani ina

duam,ze to tak ostane, min ta cierna nech uz u mna nie je.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk