Caute caute,
Po dlhsej dobe zasa pridavam update akva.
Vsetko krasne fici, v akva to zije, bojovnica je uzasna a vsetko prosperuje.
Kedze som dal zopar ryb prec a chcel som nieco ine aj ked to nie je amerika tak som sa po dlhsom rozhodovani a navsteve Aqua Canis rozhodol kupi 10x microrasbora erythromicron. Musim povedat,ze su skvele. Postupne sa vyfarbuju a uz zacinaju mat krasne pruhy a hlavne, vobec sa u mna neboja

Kedze isli prec pandy tak som doniesol aj 6x pigmejov no tie ak nekrmim tak vacsinu casu su schovane za korenom

neviem preco ale tak uz to neriesim.
Taktiez pribudli 3otikovia kedze som mal len dvoch. Co je zaujimave je ze ty novy traja plavaju po alva, po skle, nicoho sa neboja aj ked cistim akva plavu okolo. Zial ten starsi par sa tak boji,ze ich vidim len obcas. Asi stres z minulosti nejaky a to je dovod toho schovavania.
Este zhanam zopar Clithonov ale inac akva sa nemeni, pravidelna udrzba vody, rastliny su len anubias a echynodorus. Jeden anubias uz asi aj zakvitne

to bude moj prvy.
Do akva nepridavam ziadne hnojivo, vodu udrziavam na 25c, menim kazdy tyzden 50% vody, svietim nejakych 9hod len s jednou lampuckou ikea

. Ziadna riasa v akva nie je co je skvele. Asi svoju ulohu zohral aj lopatkovec co je tam a odsava prebytok zivin. Apropo, filter naposledy cisteny 6mes dozadu a zatial funguje skvele (tetraex 600)
Velmi by sim chcel nieco mensie ale dlhe aspon 100cm no zial cas nepusti a cakame doma prirastok a tak vsetok cas venujem pripravam a akva nove bude asi az neskor.
Dufam,ze fotky pojdu pozriet aj ked fotene telefonom no najlepsie ako slo. Dufam,ze coskoro uz s novou foto technikou.
Pekny den.

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk