Dakujem, uvazujem,ze tam dam do piesku jednu kryptu ale zatial neviem aku. Vcera som v hornbachu videl invitro celkom pekne kusky tak neviem zasa nechcem aby to bolo prerastene takze mozno tam nic nepojde a necham to len takto bezat s co najmensou udrzbou.
Coskoro zacne zazelenavat magnolia

a uz teraz sa tesim ako si z nej budem zbierat listy, susit a potom sup do akvarka. Cital som,ze vydrzia ovela dlhsie ako listy mandlovnika tak by to kohlo byt zasa nieco naviac.
Tiez som bol cez vikend mimo v prirode a podarilo sa mi nazbierat aj jelsove sisky po zime na konaroch uz pekne vysusene

co ma potesilo a tak som ich len zopar pridal do akva.
Momentalne vyzera byt vsetko OK, bez problemov. Nasiel som len jednu rybku mrtvu ale zatial neviem aku. Najsiel som ju zaseknutu v koreni ale netusim ako sa tam dostala do tej medzierky. Nevadi, hlavne ze inac je vsetko v pohode.
Co som si ale vsimol je,ze ked su na hladine pistie tak sa mi vytvara biely povlak aj napriek tomu,ze mam skimer kedze voda sa vdaka rastlinam na hladine nepohybuje a vystup z filtra som musel namierit dole aby som neznicil korene pistiam. Mozno budem musiet este par kuskov ubrat aby sa hladina viac tocila

jozko mi doprial slusnu varku tak som tam dal co to dalo ak by nahodou nieco neprezilo.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk