Khanh napísal:Problém bude v substrátu. Eleo potřebuje bohaté dno, což písek není. A podle mých zkušeností Eleo roste pěkně i bez hnojiva do vody, ale musí mít výživné dno. Narozdíl třeba od Rotaly apod.
hitmanius napísal:Tak ale realne si neviem predstavit dat do substratu teraz uz nejaku hadicku,aby si neporusil layout
azet napísal:toto je znovu taky klasicky problem, pekne akvarko, zo zaciatku vsetko super, velka radost a potom toto...nieco podobne tu riesi noiseless a dalsi. na predoslej strane trinity a khanh trafili klinec po hlavicke.
dno si dal take ake si dal, cize nevyzivne, uz je neskoro. takze najvyssi cas pridavat makroprvky. ak zvladnes problematiku s co2 (dropchecker mas?), budes prekvapeny, ake mnozstvo N Ti to zozere.
testery nebudes potrebovat, pokial zacnes davkovat na styl EI. ak Ti to predsa neda, na zaciatok Ti postaci tester na PO4 a NO3.
DAZZLE5 napísal:Dennerle refresher tabs
Prosím Vás, viete mi niekto povedať kde v Bratislave sa dajú kúpiť tieto tablety ?
noiseless napísal:ako mne radil azet, myslím že pomôžu makroprvky .... ja už cca týždeň fičím na CO2 a PMDD, a v rastlinkách je vidieť myslím že dosť veľký pokrok ...
spravil som to tak ako mi bolo radené, teda veľa KNO3 a veľa KH2PO4 (prepočítané na 100ml z azetovho, ktoré použil v tom iwagumi) a malý pokrok tam už vidieť je .... ja ti hlavne držím palce, lebo to akva vyzerá dobre
ešte jedna otázka, za ľavým kamenom ti rastie nejaká ina rástlinka, alebo čo je to ? mne to pripadá ako rotala wallichi, alenie som si istý, čo to je ?
držím palce
dr.pepa napísal:A kde ich teda mali v hornbachu lebo ja som ich tam nevidel len tie co pises + nejake platinum tabs ci ako.
Aquanaut napísal:D. ...cca eur?
takže rastlinkám dopraješ šťastné a veselé vianoce
Aquanaut napísal:D. ...cca eur?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.