Takato je moja prax.
StanleyPWL napísal:v original pmdd od USA autorov myslim nieje vobec ... ale variant je teraz hromada, tak tam kludne mozes mat aj Ca ... ale pri SK vodovodnej vode pri castej vymene by s Ca nemal byt problem (ja som vtedy vodu moc nemenil, po castejsich vymenach sa mi to zrovnalo) ...
smik napísal:To pakozdy: při použití hnojiva je zelená vláknitá řasa neklamným znakem špatného CO2. Musíš zlepšit rozpouštění CO2. To pH je moc vysoké. Používáš dropchecker? ...
azet napísal:smik napísal:To pakozdy: při použití hnojiva je zelená vláknitá řasa neklamným znakem špatného CO2. Musíš zlepšit rozpouštění CO2. To pH je moc vysoké. Používáš dropchecker? ...
s tymto sa na 100% stotoznujem. zmen aplikaciu co2, alebo zvys davku a pouzi dropchecker. pri vhodnej aplikacii CO2 by si dokazal aj pri takejto UT ist s PH niekam do pivnice a uplne bez problemov splynovat celu osadku.
pakozdy napísal:kedze nemam cas riesit CO2 tak som zatial zmiernil prudenie v akva,
Kubo napísal:Inak čo sa týka váh tak sú k dispozícií tie malé vreckové čo použivajú hašišáci. Cena sa pohybuje niekde medzi 20-40eur s presnosťou od 0,1g po 0,01g .Uvažujem , že si jednu čoskoro zaobstarám.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.