Aké ryby by ste tam dali vy?

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Raka som ešte nechoval sa mi zdá, ryby viac ako 30rokov možno keby som ho mal doma tak by to bolo určite zaujímavé a ľahšie, toto som venoval kamarátovi a on je začiatočník takto s rybami mu dokážem pomôcť viac. Diki za nápadlubosmihula napísal:a raka by si nechcel? Máš tam micrisorium, to ti nevytrhne. A ak ho budeš prikrmovať šalátom, tak ani nezožerie. A vyzeralo by to celkom pekne. A ani molitan na filtri neobhryzie, lebo je za plastovým krytom.
Bucephalandra, su tam, kúpil som vitro tak sú maličké, sú v pravo dole budú vykukovať pod tým drevom, keď vyrastú, musím ju dať aj niekam na pravú stranu tiež, trochu to vybalancovat.matus.galan napísal:Tam sa nema co pokazit, podla toho co tam bude aka osadka este moze pridat napr nejake bucephalandry alebo nieco jednoducho na kamene, nieco plavajuce, mozno zopar listov suchych a nejake jelsove siskycelkom by tam sadli mrenky 4pruhove podla mna.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Bol som len pozrieť v akva a našiel som zopár variant od tej 4pruhovej fotomatus.galan napísal:Tam sa nema co pokazit, podla toho co tam bude aka osadka este moze pridat napr nejake bucephalandry alebo nieco jednoducho na kamene, nieco plavajuce, mozno zopar listov suchych a nejake jelsove siskycelkom by tam sadli mrenky 4pruhove podla mna.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
No už som aj ja dospel k názoru, že toto bude bez piesku hlavne preto že pieskové cestičky sa dávajú do akvárií ktoré sú viac relaxačné a Dragon Stone zrovna neni a tiež to nebudem mať ja doma aby som to udrziaval, ináč dobrý trik je použiť magnet na substrát pekne to pozbiera, samozrejme kvalitný substrat.Seraph napísal:osobne nie som fanusik pieskovych cesticiek, a ak uz ano, tak nejak aspon trosku zabezpecit aby sa to potom nemiesalo so substratom...
ADA La Plata je pekny svetly piesok, ale u mna v akva nevyzera, tak ako by som si predstavoval, predsa len potom mi chytil hnedasty odtien a uz sa ho nezbavil, resp. nie je krasny cistucky.......ako vsetko sa da...osobne si vsak myslim, ze tu nie je potrebny...ja uz sa pieskom vyhybam.....a robim akva tak ako je na fotke, komplet platinum (resp. iny substrat)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.