martin_s napísal:Byt tebou zvazim vyjadrovanie!
Odomna si dostal odpoved taku ako si dostal uz len z toho dovodu ze to znelo ze si robis skor srandu, kedze uz pred 5 rokmi si tu uvadzal ze mas niekolko akvarii - tanganjiku, rastlinne a krevetkarium, pricom si este aj zhanal krevetky, ktore nie su az tak jednoduche na chov co sa tyka kvality vody... a az po 5-tich rokoch sa zaujimas o vymenu vody a preco je potrebna? Niekde bude asi chyba...
Vegetarian napísal:
vas nazor?
vincent van gogh napísal:Vegetarian napísal:
vas nazor?
presne,ako píše "j"
Profíkom sa netreba ospravedlnovať.Tí už sem dávno nechodia.
vincent van gogh napísal:Profíkom sa netreba ospravedlnovať.Tí už sem dávno nechodia.
martin_s napísal:Ja by som sa skor opytal ze kto ten profik je?
martin_s napísal:vincent van gogh napísal:Profíkom sa netreba ospravedlnovať.Tí už sem dávno nechodia.
Ja by som sa skor opytal ze kto ten profik je?
radorado napísal:martin_s napísal:vincent van gogh napísal:Profíkom sa netreba ospravedlnovať.Tí už sem dávno nechodia.
Ja by som sa skor opytal ze kto ten profik je?
Ja, ale mne sa nikto ospravedlnovat nemusi![]()
Vlado21 napísal:vodu cisti okrem filtra aj husty porast rastlin. Takze staci aj 20% (40l zo 180) mesacne. Otazka je velmi vseobecna. Zalezi aky typ a velkost akva chces prevadzkovat (od Holandana az po Malawi), kolko a akych ryb v nom chovat (tetry,... zavojnatky?), aky filter zvolis, aky rezim krmenia a ake "upratovacie caty" do akva nasadis (hlavne teda slimaky a krevety), atd...
Vegetarian napísal:voda bola menena mozno mesacne 40l co sa mi zdalo byt postacujuce....
Meviem fakt kde robim chybu.Mozno v tom ze chcem akvarko
newsted napísal:Vegetarian napísal:voda bola menena mozno mesacne 40l co sa mi zdalo byt postacujuce....
Meviem fakt kde robim chybu.Mozno v tom ze chcem akvarko
Kolkokrat chces pocut, ze vymenit raz za mesiac 10-15% vody je malo?
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.