koroner napísal:azet napísal:este osobna skusenost s touto lampou: casom sa bez varovania zlomi ten priesvitny drziak, ktory sa nastokne na sklo - z troch lamp uz dve odisli. pozor na vec a radsej mat pod lampou vzdy krycie sklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azet prosim ta ako si to potom doriesil? Dalo sa to reklamovat alebo si to zalepil? Dik.
@azet: njn, ocividne si mal smolu ... ja mam Dennerele Nano Light 11W uz nieco skoro cez rok na minickach a zatial ziaden problem s plastovym drziakom, dokonca na nom lezi krycie sklo .... moja skusenost je skor ze ak trosku "silnejsie" priskrutkujes tie 3 srobiky - tvrdeny prievsitny plast .... lahko ti praskne sklo na akva

a tu je presne asi tak jedina vyhoda Aquael 11W svetla ..... teda odhliadnuc od ceny ... uchytenie je tiez plastove avsak podstatne priamociarejsie a jednoduchie riesene cize nahodne odlomenie je dost nepravdepodobne ...teda pokial tomu clovek skutocne brachialne nepomoze

@koroner: skor by som hladal moznost vymeny ...lepit by som to nelepil nakolko existuje potom dost velke riziko ze to casom povoli ...pripadne sa zlomi na inom mieste .... a svetlo skonci tak akurat v akva