kuko82 napísal:Rav, to ja viem ze nie je na delfiny. Ak by to bolo pre ne, s radostou by som dal. Ale uznaj, stiahnem ja nejake video z netu, napr o trapeni a zabijani kralikov, najdem forum na ktore chodia chovatelia tychto zvierat, spravim peticiu, ktoru podskrtnem videom ako u delfinov a spravim zbierku.
Tato peticia ohladom delfinov je, ak nezaplatis, nezobrazi sa tam tvoje meno a podpis, preto je tam vela podpisov a vedla nich PENDING. Teda, peticiu podpises, ale ak nezaplatis, nezahlasujes protoi zabijaniu delfinov.
Peticiu som este ani jednu nevidel spoplatnenu (t.j. ak sa pod nu podpises, nikto od teba nebude pytat peniaze), preto je to podvod.
Ak niekomu skutocne zalezi na delfinoch, preco potom ziada od ludi peniaze a samozrejme som nezaplatil. Stale nechapem to slovicko PENDING co v peticii znamena. Slovicko PENDING mi je zname, nakolko podavam zapasy v stavkovej kancelarii, ale nie kamennej, ale internetovej.
Preto som napisal v predchadzajucom prispevku, "niekto sa chce na utrpeni delfinov nabalit". Toto je hyenizmus.
PS: Peniaze idu na Petition online, nechapem preco.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.