joko napísal:Ktore konkretne, na spominanej stranke je ich viac okolo 2,5 - 3 cm ...Norman napísal:"micro" tetry
Mně osobně je velmi sympatická Ruby tetra

Roman

joko napísal:Ktore konkretne, na spominanej stranke je ich viac okolo 2,5 - 3 cm ...Norman napísal:"micro" tetry
Norman napísal:Joko: ta stranka zas nie je uplne vieryhodna, najme co sa velkosti characid tyka (ostatne celade som nestudoval). Napriklad pisu o cervenych neonkach 3 cm, co je samozrejme kravina, kedze v pohode dochovam 5 cm neonkove velrybyTaktiez Tetru medenu som mal 6 cm nie 4 ako pisu, takze to ber s rezervou.
Nééééééépeter-trnava napísal:V Tier&Win vo Viedni maju super vyber drobcov. Vcera som tam videl napr. B.urophthalmoides , B.maculatus, B.brigitae, B.nana a C.margaritatus a.i.
peter-trnava napísal:V Tier&Win vo Viedni maju super vyber drobcov. Vcera som tam videl napr. B.urophthalmoides , B.maculatus, B.brigitae, B.nana a C.margaritatus a.i.
atiles napísal:mohol by niekto bližšie o Tier&Win lebo sa mi nič nepodarilo vygúgliť, napr. adresa, ponuka a popr. ceny.
varga77 napísal:Chystam sa kupit razboru hengeli/Trigonostigma Hengeli. Chovate ju niekto? Rad by som vedel o nej nieco viac. Vela info o tejto rybycke sa neda najst.
varga77 napísal:Včera som kúpil razbory hengeli. Ked som ich doniesol boli také vystresované, že nemali ani kúsok farby na svojom tele
. Dal som ich do akva, chvíľu boli v tme a keď som im zasvietil svetlo, tak sa pomaly z toho pozbierali. Ked som ich krmil boli take hladne akoby nejedli dva týždne
. Dnes uz lietali po akva ako zdivené
. ....
pakozdy napísal:plavaju v celom stlpci ?
mas v akva skutocne odporucane ph okolo 6 ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.