zoharak napísal:Mam rasbora galaxy a erythromicron...
Tieto druhy nemajú s rasborami nič spoločné, patria medzi dánia.
V dobrých podmienkách nie sú vôbec plaché.
zoharak napísal:Mam rasbora galaxy a erythromicron...
milosdk napísal:Chcem sa opytat. Aka je najvhodnejsia potrava pre Boraras urophtalmoides? Vopred vdaka.
chnuro napísal:Najde sa na fore niekto, kto uz videl nazivo "Boraras micros"? Pripadne choval? Keby som o nejakych vedel, tak by som ich mozno kupil.
Zatial som nasiel z minirybiek iba Danio margaritatus (galaxy) - trnava/piestany. Je nadherna a mavaju ju pravidelne v jednom z obchodov v Trnave.
Giftzahn napísal:hmm, dost pochybujem ze by ju niekto nazivo videl, respektive mal vo svojom akva, odchovaval (mozno by mohol napr. arowana nieco o ich dostupnosti vediet) ... na burzach som bezne videl Boraras maculatus , Boraras brigittae ale Boraras micros som zatial nevidel .... sak zober bud B.brigittae alebo B.maculatus su to vdacne "mini-rybky" a pri tvojom sucastnom akva 10 - 15 kuskov urcite nebude problem ....
chnuro napísal:Giftzahn napísal:hmm, dost pochybujem ze by ju niekto nazivo videl, respektive mal vo svojom akva, odchovaval (mozno by mohol napr. arowana nieco o ich dostupnosti vediet) ... na burzach som bezne videl Boraras maculatus , Boraras brigittae ale Boraras micros som zatial nevidel .... sak zober bud B.brigittae alebo B.maculatus su to vdacne "mini-rybky" a pri tvojom sucastnom akva 10 - 15 kuskov urcite nebude problem ....
hmmm,... tak to uz radsej galaxy (Danio margaritatus). Su rovnako velke (alebo male![]()
) a ooovela krajsie.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.