Y2K napísal:Ajajaaaj....zas som tusim niekomu dvihol krvny tlak![]()
http://www.akva.sk/viewtopic.php?t=8312
Clovek si len poviem svoj nazor a uz ho kamenuju....
PS: Mal som na mysli to zamknutie temy
Roman napísal:neviem kto tvoju temu zamkol, ja som to nebol...a je mi to jedno
len mi je luto tych ryb ktore mohli zit
rob ako myslis, pokial nie si ani schopny poriadne precitat prispevok na ktory reagujes a namiesto uvazovania o tom kde sa stala chyba vyskakujes ako certik z krabicky....budes to mat este tazke, ja s tebou koncim
snaha bola ale aj moja ochota ma svoje hranice
Y2K napísal:Toto by som rad predstrel ako ukazkovu odpoved na moju otazku.
Proste som sa daco spytal a tu mam super odpoved.
Y2K napísal:Ostatne komentare su podla mna relevantne (vzhladom na otazku) a riesia uz inu problematiku
xDodox napísal:Neuraz sa Y2K, ale chováš sa podľa mňa dosť "detinsky". Akonáhle máš dáku príležitosť, hneď "vybuchneš" a hľadáš vinníka. Pozeral som si práve tu tému, a v poslednom tvojom príspevku je toto:Y2K napísal:Toto by som rad predstrel ako ukazkovu odpoved na moju otazku.
Proste som sa daco spytal a tu mam super odpoved.
Taktiež by som to bral ako vyriešenú "tému" (veď sám to pripúšťaš"). A taktiež:Y2K napísal:Ostatne komentare su podla mna relevantne (vzhladom na otazku) a riesia uz inu problematiku
A ešte jedna vec. Celá téma ma jednu otázku (tvoju) a dvadsať odpovedí (z toho je 10 tvojich).
Tú tvoju tému nie je problém otvoriť, ale má to zmysel? Podľa mňa veľký nie. Keď sa ti snažia poradiť, hneď útočíš. Tak potom načo sa vlastne pýtaš? Načo potrebuješ rady?
Y2K napísal:.....lebo ja som podla nich "nevhodny" chovatel....
Y2K napísal:Ale asi sa ako vzdy mylim, spytaj sa tu "bohov" ti vedia vsetko najlepsie
xDodox napísal:P.S. Nemám "rád" SS-ky typu: Prečo si mi zamkol tému? Môžeš to rovno zmazať.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.