Treba hned mazatxDodox napísal:
P.S. Nemám "rád" SS-ky typu: Prečo si mi zamkol tému? Môžeš to rovno zmazať. A pod..... Dôvod zamknutia je snáď "jasný", preto tam dávam ten link - je to duplicita. A so zmazaním? Zatiaľ mám čas a "nervy" na to, aby som tam pridal link a snažil sa pomôcť. Môžno "príde" čas, keď bez mihnutia oka tému rovno vymažem a bude..... A nemyslel so teraz na nikoho osobne.
Otazka je ci je akva.sk portal urceny na vychovu a ucenie gramatiky. Ja si odvazne dovolim tvrdit, ze nie.Raviolka napísal: ale především mě napadlo, že je to dítě a prostě chce komunikovat.
No v tomto az taky problem zasa nevidim , pretoze sa najdu aj pekne fotky v osobnych albumoch.Clovek uz zisti z nahladu ci pojde o lepsie alebo o horsie foto a klikne si iba na ten nahlad (teda foto) , ktory ho zaujme. Niekedy su fakt aj vynimocne pripady ked je fotka menej kvalitna , ale obsah fotky je zaujimavy.Ceco napísal:Problem je aj v tom, ze kvantum nekvalitnych fotografii je v personalnych albumoch a s tymi nesparvis nic. Nemam nic proti tomu, kto si tam co nahadze, kedze je personalny, ale vadi mi, ze su pomiesane verejne a personalne na strankach "obrazky od posledneho prihlasenia". Bolo by vhodne keby sa zobrazovali fotky z verejneho, a z personalnych separatne vo vlastnych sekciach stranky. Neviem ci to phpBB umoznuje, ale bolo by to idealne.
Můj názor se týkal jen a jen toho jednoho příspěvku, který byl zcela adresný a šlo jen o jeho osobu. Nevím, jak jsi prožíval pubertuKubo napísal:...Je pravda , ze mozno na maleho chlapca netrebalo takto vyskocit , ale tu nejde len o jeho osobu.
Přiznám se, že občas do naprosto začátečnické témy přispěju (jinak než jen odkazem). Zajímá?? Nezajímá mě hodně témat tady, počínaje filtrací, předřadníkama... a gupkama končemilop napísal:ale... Vás , vratane rav, to zaujma ???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.