grello napísal:@Vincent
No sám by som to lepšie nepovedal - vidím, že aj interview s Jozefom si čítal
Čítal,no jasné. Časopisu fandím (však kto by nie) , Markétku mám rád ,takže v rámci možností si vždy rád zalistujem... Ma prekvapila tá Jofre-ho rezbárska záluba..
grello napísal:... Len tie fotečky. (ale ja osobne nič nehovorím

... )
Neviem presne čo máš na mysli (teda to, že osobne nič radšej nehovor,...tomu rozumiem

), ale ja to vidím takto : V takomto levely ,ako prezentuje Jofre, už by malo byť všetko top. Aj fotodokumentácia. Z toho, čo tu má na fore zverejnené, som zatial poriadnu ,ucelenú sériu, tak 4-5 tich fotiek vhodných napr. do IAPLC ešte nevidel. Je to paradox, pretože ako vidno - jednotlivé fotky sú ostré a nie nekvalitné.
A môžem sa, samozrejme, mýliť.....niektoré staršie sa nedajú otvoriť.
Ale to sa dá dohnať raz-dva. Horšie by to bolo v opačnom garde : Naprcaná technika a vybavenie a .....akváriá slabučké. To však nie je tento prípad.
@dravec : Vyhladať patričnú osobu a jej akváriá nie je až taký problém...(no jó, na Rybičkách určite rýchlejšie). Ale Stewie myslím zareflektuje na tvoju požiadavku kladne.
Mimochodom , u Stewie-ho je vidieť za ten čas velký progres. Myslím, že u mnohých ide tá krivka kvality smerom hore, čo o sebe, grrr, nemôžem povedať.