Rori napísal:Myslim, ze som to us niekde pisal - ja som to spravil tak, ze som zobral jednu cast s priesvytneho obalu z CD a tenn som klincom pribil na spodok dreva (klinec zhrdzavie - co si myslim je aj plus) - a to som polozil na dno a obal som zasypal kamenmi. U mna to fungovalo velmi dobre - koren bol stabilny a neboli na nom zatazovacie kamene ktore by mohly byt "esteticka" vada.
skala napísal:raviolka, netreba varit, ale to si uz iste "citala" drevo je pripravovane susenim, a casom teda moze zrednut - byt tak malo huste, ze na vode plava. ide vsak o o tzv. "tazke" drevo mangrovov, mopani ..., ktore sa casom "napije" - nasiakne vodu a potom sa sprava "slusne".
Sanko2 napísal:co spravi medeni drotik v akrariu???? gabriela pisala ze by nemal byt medeny a ja by som rad vediet preco?
Sanko2 napísal:co spravi medeni drotik v akrariu???? gabriela pisala ze by nemal byt medeny a ja by som rad vediet preco?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.