Z minicka mam po styroch mesiacoch celkom slusnu dzunglu,len do toho nechcem teraz velmi rypkat lebo sa mi vykluli male red chery z vajicok a videl som ze dalsie su na ceste tak uvidim.Velmi nerad by som to zakrikol,ale zatial je to cele viac menej o pozorovani raz za tyzden vymenim cca polovicu vody,svietim s 13W 12 hodin s jednou prestavkou,filter cistim 1x za mesiac,Cockujem z Tibi,hnojim 0,5ml PMDD,0,1ml H2PO4, 1ml Easy Carbo denne,k rastlinkam ktore som tam mal pri zakladani som pridal malicky pogostemon , jedno stebielko rotala rotundifolia, malu pistiu a Hygrophyla Stricta som vymenil za Bocopu carolinianu ale tu vymenu som spravil uz davnejsie.Povodne som kupoval Red Chery ale vidim tam aj Len Red takze nebude cisty chov ale to mi nevadi pockam kym sa vykluju tie druhe a vsetky stare prelovim do toho mojho vacsieho minicka a tu si necham omladinu.Okrem toho tam mam jednu Neritinku a jednu Helenku.Trochu vrasok mi robi to vacsie 54L.Akoby zacalo stagnovat budem musiet asi pospekulovat trosku prihnojit ku korenom