Mal som akvarko ako chlapec cca 5rokov.Odchodom na strednu skolu to skoncilo.A az teraz som sa dostal k tomu aby som zacal znova.Kupil som si taky 54l set s osvetlenim filtraciou a ohrievacom.Dokupil strk rastlinky napustil vodu a sup tam rybky.Ziaden zabeh tak ako som si to pamatal z chlapcenskych cias.Vysledok sa dostavil zakratko:

Skratka katastrofa.Takito nelichotivy stav trval nieco vyse roka.Az som raz ani neviem ako narazil na nete na klub akva a akva .sk a zacal citat a hltat a odpovedat si vasimi clankami prispevkami na chyby za ktore zaplatili nevinne rybky.
A citam stale ,tak som si povedal ze si dam druhu sancu.Setik zostal ohrievac som vyhodil vzduchovanie som zrusil az na kamienok umele rastlinky som daroval dcerke nech za pohra na kvetinarsky obchod,kupil som novy strk ,stary som ponechal ako zabehnuty zaklad dokupil nejake rastlinky zapojil burciak a uvidime ci daco uvidime ale ja verim ze hej a ked nie tak sa budem snazi situaciu riesit a mozno aj s vasou pomocou za ktoru vopred dakujem.
Takze akva:
60/30/30 panoramatik
Filter: HL-BT 400-Setrim na externy EHEIM 2211
Osvetlenie: Trubica 438mm/15W bojim sa ze je to malo ale je to nestandardny rozmer a 24W som nasiel len T5 a toto je T8
Z Rastliniek tam mam:
Mayaca fluviatilis
Microsorium pteropus
Hemiatus Callitrichoides
Zvysok som dostal a este neidentifikoval
Uvidim ako sa zabehne ci budu rastlinky prosperovat a neskor uvazujem o nejakych cca 10 ks Neoniek cervenych a mozno dake krevetky.
Zatial to vyzera asi takto:
Zalozene 18.2.2012:

Prajem vsetkym vela uspechov Pehac11...