Jedna vec je že chápem, že on nemôže za to, že 2211tka neprišla (asi), stále hovoril že to kuriér nepriviezol, aj keď nechápem ako je to možné. Bol ochotný to riešiť tým že mi dá tú 2213tku, ale akosi mi nepovedal že nefunguje. Keď som ten filter doma rozbalil, zistil som že tam chýba nasávací kôš, to že nemá hadice som vedel, molitany neskutočne zasraté, vo filtri voda, dvojkohút doškriabaný, zdevastovaný...
Malý update akva, týka sa svetla. Štval ma ten husí krk, tak som to poriešil svojsky. Keďže akva je v skrinke, tak som navŕtal diery do stien a dal tam 4 očká, cez ktoré som prevliekol oceľové lanko. Takisto som navŕtal 4 dierky do lampy a dal tam očká, lampa momentálne drží na oceľovom lanku ktoré je nad akva. Husí krk som z lampy odpílil, čím som si zrušil záruku.
Keď sa dostanem ku sklenárovi plánujem si dať narezať sklo, dĺžka 40cm+ hrúbky stien akva, tento plát bude 2x širší ako lampa. Na ten sa nalepia ďalšie pláty, tak aby bola lampa cca 10cm nad akva, do horného plátu sa navŕtajú 4 diery kam sa svetlo upevní.
Jediná dilema je, či sa "nožičky" nebudú rozchádzať a či tú lampu udržia, ale dúfam že to bude v pohode.