njn, kriza bola, je a bude .... jedna odide druha pride...ale nakoniec ju aj tak ludia zvladnu

takze kriza je v prvom rade hlavne v ludskych hlavach

mozes sediet plakat, meditovat, nadavat ze ludi prepustaju - sorry uz nie je komunizmus a ak si niekto mysli ze bude v jedne firme, podniku, zavode pracovat 30 rokov je na omyle a teraz zial aj na ulici

ak si niekto mysli ze sa onho "niekto" - ??? nap. velky brat stat ??? postara je taktiez na velkom omyle ....
uz by bolo na case aby ludia pochopili ze klucom prezitia "jednotlivca" v hnusnej kapitalistickej spolocnosti kde zamestnanecky vztah funguje tak maximalne na principe "Hire & Fire" je vzdelanie, vzdelanie, vzdelanie, prax, flexibilita .... a ako velmi vystizne napisal dusik - je treba zmenit premyslanie, ked to nejde tu a teraz pojde to inde ... dnes nema nikto nic iste vsetko sa zo dna na den meni...dnes mas robotu a zajtra nie...pokial som si toho vedomy tak s tym viem zaobchadzat a prisposobit sa
takze ziadnu paniku bude to urcite este horsie

kym to bude lespie
@arowana: pekne napisane .... :hobby ako unik z reality"

moze byt, ja som vsak realny a utekat pred nicim nebudem - radsej sa tomu postavim zoci voci a vsetko ostane sa ukaze