Dexter napísal:Naco je to vlastne dobre? Pouziva sa to namiesto budikov? Ide teda o to, ze mam CO2 flasu a napojim tam ten el.mag. ventil ale do akvarka budem este potrebovat difuzer, nie? To je vlstne tak, aby sa to na noc vypinalo?
(ospravedlnujem sa za znenie otazok - ako keby to Mongol pisal... malo som spal...)
rooosta napísal:Môžeš si to zastavovať aj sám ale je to nepohodlné a navyše ak pôjdeš mimo domova alebo na to zabudneš tak je veľmi pravdepodobné, že si otráviš ryby...Treba si to prepočítať čo sa Ti viac oplatí ! Zainvestovať do elektromagnetického ventilu alebo kúpy rýb...
rooosta napísal:Tak to máš asi pravdu...
Ja som doteraz mal cca 200l akva a nemal som tam CO2, ale teraz som ho predal a mám cca 360l a už to tam mám.
Norman napísal:Dexter: mna to vyslo komplet: Flasa 5 kg 1000, Redukcak 750, Ihlak 500, hadicky + drobnosti max. 100. Takze spolu cca 2350. Zabudni na Rataja a ine este drahsie znacky. Mne uz "chyba" len elektromagneticky ventil, za 850 je to dobra cena
janko napísal:JA sa pridávam k Roostovi ,mám ten emg. ventil od Regady doma a je to dobrá investícia , doporučujem objednať po internete ,prípadne vložím aj kontakt , ja som mal tiež podobnú vec rozbehnutú , ale som si to rozmyslel po nie priaznivom vývoji danej diskusie.Aj som zohnal IHLÁK za podstatne nižšiu cenu ako sa predáva na nete , ak niekto stojí o bližšie informácie , veľmi rád poskytnem aj telefón alebo priamo typ na predajňu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dexter napísal:Sak to sem napis, co je to statne tajomstvo!?!
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.