vytvara sa vlaknita riasa na rastlinach
- malo co2 (burciak nestiha - myslim si)
- trocha zabieho vlasu
- rozpadaju sa stare listy tej rastliny vpravo vzadu, dost ma to vytaca, ked rastie a je novy list - tak je velmi pekny, ale po par dnoch sa zacne rozpadat...
Master_Blaster napísal:Konecne mi niekto poradil... Takze dnes zarobim roztok K2SO4 - v pomere 33,4g na 200ml vody a chcem denne pridavat 2ml... Je to v poriadku pomer?
xitanaf napísal:podstatné aby mali stále k dispozícii aspon 0.1 z každého prvku počas celej doby svietenia
M.i.s.o napísal:sorry za OT ale ked to uz bolo spomenutexitanaf napísal:podstatné aby mali stále k dispozícii aspon 0.1 z každého prvku počas celej doby svietenia
toto mi vrta hlavou, zavisi dostupnost nejakeho prvku pre rastliny od jeho koncentracie v akva? alebo len staci aby tam nejaka koncentracia bola?
M.i.s.o napísal:jasne, islo mi ale o to, ci napr pri silnejsom svetle rastlina bude stihat odoberat pre seba dostatok N pri koncentacii NO3 povedme iba 5mg/l, tj ci nepotrebuje v takom pripade vyssiu koncentraciu
M.i.s.o napísal:prave v akva bez pridavania CO2 sa to pouziva. Bud limitujes rastliny svetlom alebo PO4 tak aby limitnym nebolo CO2
Master_Blaster napísal:Co poviete na easy life carbo? Myslim ze by to mohlo aspon trosku pomoct... Idem zarobit roztok - 400ml vody + 33g K2SO4, zajtra tam dam 5ml... a 2ml csm +b, 20g/500ml vody. Mam strihat listy ktore sa rozpadavaju - myslim ten petrzlen vpravo vzaduKde je najlepsie odstrihnut ten list? Uplne naspodu - pri korenoch?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.