njn, budem musiet nad tym pomeditovat ako "majster joda" so star-wars

inak hodim este dnes fotky explodovaneho ventilu...ak sa k tomu dnes dostanem...len ako nazornu ukazku zlyhania vyrobku

majko napísal:Kukni udaje na cievke, ci sa nahodou niekto nesekol a nedal Ti verziu na mensie napatie...
- To sa mi nechce veriť, že by prevádzková teplota bola 50-60stupňov! Kde si to prosím ťa našiel? To by ma naozaj zaujímalo. Môžeš sem dať link na tú informáciu?farbakp napísal:Cely set som kupil naraz a nerad by som nieco na nom menil, pokial nemusim.. napaja sa priamo do zasuvky na 220 V, pozeral som ho, je dimenzovany na 230 V a 50 Hz.. Na nete som sa docital, ze jeho prevadzkova teplota je okolo 50 - 60 stupnov.. ale hreje sa statocne..
farbakp napísal:Cely set som kupil naraz a nerad by som nieco na nom menil, pokial nemusim.. napaja sa priamo do zasuvky na 220 V, pozeral som ho, je dimenzovany na 230 V a 50 Hz.. Na nete som sa docital, ze jeho prevadzkova teplota je okolo 50 - 60 stupnov.. ale hreje sa statocne..
farbakp napísal:To, ze sa ten ventil tak hreje mi v podstate nevadi, za predpokladu, ze to tak ma, resp.moze byt a ze mu to neublizi.. vymena za ventil na jednosmerny prud mi pride ako dalsie zbytocne naklady..
Mariok napísal:farbakp napísal:To, ze sa ten ventil tak hreje mi v podstate nevadi, za predpokladu, ze to tak ma, resp.moze byt a ze mu to neublizi.. vymena za ventil na jednosmerny prud mi pride ako dalsie zbytocne naklady..
No veď jasne, keď to už máš doma, neoplatí sa investovať znova, veď by si musel naozaj kupovať komplet celý ventil. Pochybujem, že by ti predali len solenoid na 24V, DC.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.