Chcel by so sa vas na nieco spytat .Mam doma jedneho asi 8 cm prisavnika. Vyzera uplne ako ine prisavniky, ale meni farbu. ked je na dreve je tmavohnedy, na strku je bezovy a na rastlinach je flakato zeleny . Je to normalne? NA fore som nic take nenasiel.
PS: Vela krat som cital ze prisavnikom sa ma dat uhorka ,spenat atd.
Ale ta uhorka plave, a prisavnik je pri dne.Existuje na to nejaky grif ?
Naposledy upravil Radius dňa 28 Okt 2005 14:32 pm, celkovo upravené 1 krát.
Ja mam takisto dvoch takych prisavnikov. Maju okolo 7 cm a menia farbu tak rychlo ze sa nestacim cudovat. Raz sa pozrem su uplne hnedy - presne tak, ked su na dreve, pozrem sa za minutu, a je flakato zeleny.. Je to uplne normalne..
Takze aj ta nasa potvora je celkom normalna, ked meni farbu ako diva. Prisavnik myslim Taky je bud hnedy alebo flakaty. Uhorky mu nechutia, ale velmi ma rad salat a cinsku kapustu. Na druhom mieste je mrkva a zemiaky. Papanie napichneme na spilku a neplava. Iba ak sa botie rozhodnu ze zelenina na spilke vyzera trapne tak ju vytrhnu a plava
Jestli někdo máte fotku ancistruse ve stresovém zbarvení, byla bych moc ráda, kdybych ji mohla dát na stránku jako ilustrační foto, samozřejmě s patřičným copyright. Díky moc.