No nakoniec si myslim ze som na to prisiel asi to bolo z rias si myslim... uz sa snazim filter cistit co najcastejsie a ked ho vycistim tak raz za tyzden tak to ma zltu farbu. Galaxky ale skoncili a netusim preco, ono tazko sa mi stara o to akva kedze ho mam na inom mieste nez kde som väčšinou takze som pri nom raz za tyzden niekedy len za dva, asi to zabalim lebo takto to nema zmysel, rybky mi krmi rodina a sa mi zda ze dost prekrmuju napriek mojim instrukciam

ale sa mi zdalo ze tie galaxky moc ani nezrali, daval som im rozne mrazene krmivo a nic, skusal som susenu dafniu a nic, vlocky tie som uz ani neskusal lebo som si vravel ze ked nezrali ine veci tak vlocky urcite nebudu. minulu sobotu som odchadzal od toho akva vsetko bolo v pohode, galaxky čulé, prisiel som vo stvrtok a vsetky skapate. mal som ich tam asi mesiac. Bornea su ale uplne v pohode co sa dost cudujem, bojovnica tiez. Akurat tam par tyzdnov mam aj samca a dve samice endlerky a naposledy sa spravali velmi cudne, vkuse boli pri hladine a maju znicene plutvy takze mam celkom obavu ci nemam v akva bakterialny rozpad plutiev... Ale si myslim ze potom by bola aj bojovnica dotrhana... Ale ona ma plutvy v pohode... Dalsia varianta je ze ostatnych obyvatelov terorizuje ta bojovnica ale potom mi nedava zmysel ze ako je mozne ze tie bornea su nedotknuté, čulé, žerú, plutvy v pohode vsetko...