Neónky mi tvoria huf až 2 x denne, keď papajú

ináč majú každá svoj program. Nikdy by som nepovedal, aké to sú drzé rybky. Normálne si dovolia obhrýzať plutvy samca cichlidky Cacadu, a aby toho nebolo dosť s drzosťou okusujú rastliny. Ale nevadí aj napriek tomu som s nimi spokojný.
Plánujem trošku zmeniť akva, prelepím pozadie len teraz neviem. Kúpil som obojstrannú fóliu čierno - modrú. Oba farby sa mi páčia neviem, ktorú tam dám.
V novom layoute by som chcel skôr viac nižších rastliniek, vyššie stonkovky len menej. Iste viem, že od predného skla začnem so Staurogyne, ďalej blyxa a eleo. Veľmi pekne mi idú aj rotaly, Maycia, Myriophyllum. V celku sa drží aj červená Ludvigia peruensis.
Tiež chcem vylepšiť osvetlenie o 2 x T5 80 W Sylvania Gro lux , ktoré by mohlo krásne vyfarbiť cichlidky a neónky. Tiež by mohlo napomôcť v raste rastlín. Aspoň tak o tom píšu.
To Co2 som znížil hlavne kvôli chichlidkám, ktorým podľa všetkého vadilo ( zrýchlený dych ) teraz je to už v norme. Riasy som zatiaľ nepozoroval žiadne.
Ako mám vložiť peknú fotku, keď max, veľkosť je len 300kib. Ako nastaviť foťák ?
Keď dám režim PC alebo VGA fotky nie sú pekné.