Na základe príspevkov tu na fóre som v tomto akva použil Dennerle deponit. Čakal som, že tento v podstate dosť drahý výrobok spoločne s Osmocote , bude akva zásobovať živinami, čím budem mať o hnojenie vystarané. Veľké sklamanie, opak je pravdou, véééľmi musím hnojiť do vodného stĺpca aby som akva udržal aspoň v takomto stave. Takže neviem, na čo som tam ten Dennerle deponit vlastne dal
Giftzahn napísal:Na základe príspevkov tu na fóre som v tomto akva použil Dennerle deponit. Čakal som, že tento v podstate dosť drahý výrobok spoločne s Osmocote , bude akva zásobovať živinami, čím budem mať o hnojenie vystarané. Veľké sklamanie, opak je pravdou, véééľmi musím hnojiť do vodného stĺpca aby som akva udržal aspoň v takomto stave. Takže neviem, na čo som tam ten Dennerle deponit vlastne dal
jj, tak takto to teda nefunguje .... nikdy som netvrdil ze pri kombinacii Deponit+Osomcote .... nebudes vobec musiet hnojit do vodneho stlpca ... njn, sa necuduj ze musis veeelmi dohnojovat do vodneho stlpca ... pozri na rastlinky ktore mas v akva ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.