(25 x 15 x 15)
strbino napísal:oprava to akva je 5,6 litrove 25 x 15 x 15
strbino napísal:chcem sa spytat ci ma vyznam mat filter v 4,5 litrovom akva, a co svetlo, mam stolovu lampu co ma okolo 40 W a ta to presvieti az az
jan toman napísal:A nemoze to aqva sluzit ako filter pre vacsie akva?Zabijes 2 muchy jednou ranou...strbino napísal:oprava to akva je 5,6 litrove 25 x 15 x 15
Raviolka napísal:Rori, jak chceš zajistit přiměřený průtok? I miniaturní fontánkové čerpadlo ti nadělá v takové nádržce průvan a i kdyby se ti sebekrásně povedlo zajistit účinnou nitrifikaci, neřeší to další problémy s kvalitou vody. Podle mě se malá akvária dají uspokojivě provozovat jedině tehdy, když jsou hodně zarostlá (v tomhle případě Eleocharis + Riccia asi nejsou nejlepší volbou, ale s plovoucími rostlinami by to mohlo šlapat).
michal_ napísal:ja ja som si minule zalozil miniakva 7 litrov... nefiltrujem len vzduchujem trocha aby sa voda hybala... ale uplne som ho zarastol dal tam koren plavajuce rastliny... 2 az 3 neocardiny tam su a jedna bojovnica mala a no2 uz islo pod 0.1 same...
nanuska napísal:::a co tak skusit MINI MALWAVI AKVA![]()
::mohlo by to byt celkom zaujimaveurcite to este nikto neskusal
a vyhody? ziadne starosti s rastlinkami
virus31 napísal:zkousel jsem mini tanganyiku (16L), viz osobni galerie. pro ryby rozhodne nedoporucuju.
virus31 napísal:zkousel jsem mini tanganyiku (16L), viz osobni galerie. pro ryby rozhodne nedoporucuju.
Anarki napísal:prosim vas a este ake osvetlenie by som mal dat do akvarko 30x15x15 cm?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.