Ohladom shopov som sa pytal na predchadzajucej strane kde Roby poradil:Asterix napísal:Viete mi povedat nejake dobre akva predajne vo Viedni (staci mi presna adresa) a co by tam mohol stat taky Eheim vonkajsi filter na 200 l akvarko? Rakusaci maju rovnake zastrcky ako my? (Kvoli zaruke ked to prerobim). Dakujem
Roby napísal:Skus http://www.akva.sk/vienna.htm
alebo zasielkova sluzba http://www.tomyszoo.at (ktorá ale neposiela do zahraničia - iba kvoli cenam)
Ig napísal:Eheim 2217 za 91,95 EUR co je pri dnesnom kurze v TB 42,39 za euro 3898,- SKK. Kedze je to menej ako 175 EUR, je to bez cla a ked uvazim, ze mi vratia dan (tuto cast neviem na isto, ale uz sa pracuje na zisteni) co je priblizne 20% (to cislo mam zistene), bude to 91,95 x 0,8 = 73,56 EUR co je pri nesnom kurze 3118,- SKK.
Ak uvazim cenu z Aquasymbiozy za 7.140,- SKK, tak keby som mal ist do tej Viedne z Blavy dvakrat vlakom este stale nenormalne usetrim. Hacik je akurat v tom, ze zaruka + zarucny servis je potom vo Viedni resp. v Brunne.
Osobne sa tam chystam tak cca do dvoch tyzdnov, potom by som mal vediet uplne informacie, takze zatial si nerobim ziadne velke iluzie, ale ako pokus ziskat kvalitnu techniku za "normalu" cenu to iste stoji.
viridis napísal:Skocim sa tam pondelok pozriet a mrknem aj na ceny.majko napísal:V BB som minuly tyzden videl specializovanu predajnu EHEIM
Ig napísal:Uz si bol v tej predajni? Ako to tam vyzera??? - myslim sortiment a ceny
sokkyp napísal:Na rozdiel od EHEIMu je ovela lacnejsi...
Asterix napísal:Podla vas sa ktory filter oplati kupit Eheim Classic, Ecco, Profesional? Je velky rozdiel medzi typovymi radami?
Asterix napísal:Ahojte!
V sobotu som bol v Rakusku v Brunne v Tomys Zoo. Aqua symbioza je proti tomu len malý obchodik. Pripominalo mi to Baumax s chovatelskymi potrebami. Isiel som si kupit Eheim Profesional 2224 za 102 euro, lenze som zistil ze maju akciu na Eheim Profesional 2226 plus za 109 euro. V cene bol vonkajsi filter, naplne don, nastavitelny termostat, teplomer, hadice a sietka na ryby. Okrem toho som kupil este za 119 euro UV sterilizator JBL s 15W UV lampou. Na hraniciach mi vratia tax free 40 euro takze podla mna sa to oplatilo. Skuste si pozriet ceny na slovensku.
Asterix napísal:ja viem ved som to rozpisal na dva pasy
tonket napísal:To na vsetok tovar dovezeny povedzme z rakuska mi vratia 20% z ceny? Nemate nahodou prehlad, kolko by tam stal taky fluval 304?
tonket napísal:Co k tomu treba, ake formulare vyplnit? (zapisat do pasu, alebo nieco?) Toto plati aj o inych krajinach? (napr CZ)
Asterix napísal:v pokladni sa spytas kde davaju Tax free, pojdes tam a tam Ti vsetko vyplnia. Na hraniciach si to das potvrdit a ked pojdes do zahranicia druhykrat tak Ti to vratia
majko napísal:To nieje celkom pravda. TaxFree (je to spolocnost, organizacia) funguje tak, ze si to mozes vybrat aj na Slovensku. Samozrejme chcu za to peniaze. Za veci z Nemecka napr. vratia nie 16% ale len 10%. Ine obchody Ti daju prehlasenie o vyvoze a ked ho potvrdis na hranici a donesies do tej istej predajne tak Ti vratia vsetko. Nezbudajte vsak, ze to vsetko funguje len do 1.Maja 2004.
salik napísal:ano, jedna "vyhoda" padne, ale druha nastupi - ked sa to po vstupe do EU trochu "utrasie", mal by sa dat konecne objednavat tovar z EU-net akva-obchodov na Slovensko, a to sa tyka aj CZ->SK, tam je uz teraz rozdiel v cenach oproti nam hadam 20%
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.