Romeo napísal:Ked som ho kupoval bola cena 69 EURO s MWST. Ale podla katalogu ho mali predtym v akcii za 59. Filter bol aj s filtr. mediami (plast.gulicky, keram.valceky, 2xbiomolitan a filtr.vata). Rozmyslal som najprv nad Eheim 2213 (bol za 43 EURO!), ale bez ventilov, a nakoniec ma presvedcil objem JBL a to ze bol aj s ventilami.
martin 1 Je hlučný?
Myslim, ze prietok je v pohode, filter mam uz v prevadzke, nie je este zaneseny, musim na vystupe skrtit, uvidime po dlhsom case...mecuna napísal:nie je ten prietok malo? 700l/h?
u ATMANa 3337 uvadzaju 1000l/h ,30W a JBL ma len 13W
Zaruka 2 roky, po odoslani nejakeho registracneho formulara, ktory bol prilozeny ja zaruka + dalsie 2 rokymecuna napísal:este ma zaujima ta zaruka 2+2 ?
Atmany nepoznam, nie su nahodou "made in China" ? JBL je podla vsetkeho vyrobeny v Nemecku.mecuna napísal:U nas v PD ho zozenu za 3500,- ,zatial co ATMAN stoji 3100,-
Myslim ze je tichy tak ako Eheim alebo Fluval, jednoducho ho nepocut... Ale mam ho kratko, chce to dlhsi cas.martin 1 Je hlučný?
lubos napísal:Vie mi niekto poradit
Chcem mi si kupit nejaky vonkajsi filter, asi JBL CristalProfi 120, len premyslam ci nebudem potrebovat silnejsi. Mam 120 litrove akvarko. Potreboval by som priblizny rozmer filtracnej nadoby ci mi to vobec vojde do skrinky a hlavne ci bude spolahlivo fungovat asi 130cm pod urovnou hladiny. Alebo sa mam radsej rozhodnut napr. pre Fluval 204Dakujem
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.