http://www.akvaria.sk/phpBB2/portal.php
Si som mimo, ale naco chces filter pre korytnacky ???Gabri Ponte napísal:Potrebujem poradit ohladom filtra pre korytnacky.
Sanko2 napísal:joko voda je tiez pre ne dost dolezita...
ved predsa sa v nej mozu sirit rozny paraziti
a ty si asi tiez nerad zil vo svojich vykaloch...???
Mimochodom, myslis, ze filter to odfiltruje ?Sanko2 napísal:ved predsa sa v nej mozu sirit rozny paraziti
Stanko2 to som asi nepochopil ...Sanko2 napísal:joko...tak s tebou prilis nesuhlasim, ale dajme tomu ze moze byt... a ako to vies ty??????????
tak ma pouc na co je teda filter, nie nato aby cistil vodu???
Stanko, kolko mas rokov, nemiesaj jablka s hruskami!!! Precitaj si moje prispevky prosim ta este raz. Filter nedokaze prefiltrovat vodu od parazitov a bakterii, a plesni a pod. Na to su lieciva. To ale, ze filter filtruje vodu, to znamena ze ju cisti, je len nasledne mensia moznost usidlenia/rozmnozenia danych bakterii a infekcie do takej mieri, ze nedokazu odolat aj zdrave jedince (nejedna sa len o korytnacky). Aj ked po vacsine sa dane bakterie (infekcia), mozu nachadzat (a niektore sa stale nachadzaju) vtej vode. Uchytia sa iba na slabsich jedincoch a pod. To je debata o inom.Sanko2 napísal:tak joko na vysvetlenie skus sa zamysliet nad tym kde sa prevazne tie parazity, bakterie a infekcie nachadzaju...pochybujem ze je v cistej fitrovanej vode...a kde sa ti viac zapali rana v cistej vode, alebo keby si si to vyplachol vodou s vykalmi????
sorry za skomolene meno, to by asi aj mna nahnevalo, ale si sa pomylil aj ty, citat viem, len som to zle napsalSanko2 napísal:joko ja na rozdiel od teba viem aspon precitat tvoje meno
Vychadzal som s toho:Sanko2 napísal:a skus mi najst kde som napisal ze sa tie bakterie nachadzaju vo filtri...
Myslene: Takze ak su paraziti uz v akvariu, filter ich neodfitruje.joko napísal:Mam celkom dobry filter, ale neviem o tom ze by filtroval parazity, toboz infekcie a bakterie. Cez filter preidu, to ano, ale neodfitruje ich!
Tak ze ak nie vo vode, a su v akvariu, mali by byt vo filtri. Da sa to zobrat aj z inej strany, ale ty si odpovedal hned po mojom prispevku, ze moj filter neodfiltruje parazity. Tak som to pochopil tak.Sanko2 napísal:tak joko na vysvetlenie skus sa zamysliet nad tym kde sa prevazne tie parazity, bakterie a infekcie nachadzaju...pochybujem ze je v cistej fitrovanej vode...
Ako si sa rozhodol ? Das ci nedas filter ? A preco ?Gabri Ponte napísal:Potrebujem poradit ohladom filtra pre korytnacky.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.