skaner napísal: a je to špatný kanister s čerpadlom navrchu.
podľa mňa vyniká nezanedbateľným aspektom výroby čohokoľvek - obsluhou. akurát neviem či je to vynikanie na tú správnu stranu - návod musí byť dlhší ako k raketoplánu.matus napísal:funkcnostou a vyslednym produktom prace (co je filtrovana voda) urcite nijako nevynika
patolog7 napísal:450e vobec nie je vela za taku masinu.asi si ju kupim na buduci tyzden.ale to uz radsej g6 ten je asi lepsi
trinitysk napísal:patolog7: doporucujem si pozret este co budu resp. co uz stoja naplne do tohto filtra..A precitat si par recenzii na nete aby si dosiel na to, ze je drahy v pomere cena/pridana hodnota/kvalita...
patolog7 napísal:trinitysk napísal:patolog7: doporucujem si pozret este co budu resp. co uz stoja naplne do tohto filtra..A precitat si par recenzii na nete aby si dosiel na to, ze je drahy v pomere cena/pridana hodnota/kvalita...
filtre do toho stoja do 30e a vraj sa menia raz do roka.neviem ci je to drahe.podla niekoho urcite ale ked mas tyzdnovku 600e ako ja tak si nemyslim ze je to nejak moc drahe.ide o to ze sa mi aj paci a celkom to vsetko dobre vyzera.
pha napísal:vie ten filter chladit vodu? a ci vobec daky akvaristicky s chladenim sa da zohnat?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.