salik napísal: ale ak vsetko dopadne ok, akva.sk pojde o stupienok vyssie, ale to uz trochu predbieham, dozviete sa v pravy cas
Toto mi silne pripomina moju polovicku: "Dnes som sa dozvedela nieco velmi zaujimave, ale zatial Ti to nemozem povedat".

salik napísal: ale ak vsetko dopadne ok, akva.sk pojde o stupienok vyssie, ale to uz trochu predbieham, dozviete sa v pravy cas
...informacie sa budu pravdepodobne doplnat, E-SHOPdusko napísal:No, ja tu reklamu nechapem. Na stranke nemaju vobec ziadne informacie. Takto akurat odradia zaujemcov. Ved predsa nebudem chodit na stranku, kde viem, ze nie su ziadne informacie. To si tam radsej zajdem. Alebo radsej inde...?
je to klasicke gifko, "musi" to istInac az teraz som si vsimol, ja tam mam iba bielu plochu ... A ked tam prejdem mysou zobrazi sa mi male www.sera.sk. Nepomaha ani refresh ... Mam IE 6.0.
...do kedy to tam ma byt? ani mne sa to nepaci, vrŕ...
skusim nieco poriesit doma ja, nieco som skusal aj na nase stranky -baner..ta hrozna cervena sipka, je hrozna..
joko napísal:to salik a marlo.
Mam dost vazny problem, vzdy ked sa prihlasim na forum mi zobrazi neprecitane prispevky od posledn......
dlhy napísal:Aktuálny čas si máme meniť v nastaveniach, alebo ho zmeniš ty salik
salik napísal:povolena G-ZIP kompresia, mala by urychlit nacitavanie stranok, stranky sa nacitavaju v G-ZIP kompresii a vas pocitas ich rozbaluje.. plus- menej nacitanych xy.kB minus- "zataz" na procesor - preto, ak budete mat s niecim problem, alebo sa stranky budu nacitavat pomalsie/nekorektne, prosim napiste
veru nebol, ale preco...neviemnino_q napísal:takze som nebol sam?
dusko napísal:Som ochotny programovat. Ale na grafiku potrebujem niekoho ineho
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.