dusik napísal:Prehodili ste stránky do angličtiny? Problém s interpunkciou.
uz by to malo byt OK.
Ak sa to zobrazuje niekomu v ENG treba si v nastaveni nastavit Slovak
denkz0ne napísal:- v TITLE by som uvital, keby sa zobrazovalo namiesto "www.akva.sk" radsej nazov otvorenej temy. ked mam otvorenych viacej tabov vedla seba, aspon budem vedet v ktorom mam aku temu otvorenu..
denkz0ne napísal:denkz0ne napísal:- v TITLE by som uvital, keby sa zobrazovalo namiesto "www.akva.sk" radsej nazov otvorenej temy. ked mam otvorenych viacej tabov vedla seba, aspon budem vedet v ktorom mam aku temu otvorenu..
uz dlhy cas som si vsimol, ze zas je v title len jeden a ten isty retazec, Akvarium akva.skuz to tu bolo nastavene.. dost je otravne, ked si davam temu do bookmarku, a musim pripisovat nazov temy.. vopred dakujem ze tuto malickost
marlo napísal:uz by to malo byt OK
Raviolka napísal:marlo napísal:uz by to malo byt OK
Není to OK u popisků ve fotoalbu - viz třeba http://www.akva.sk/gallery/image_page.php?&image_id=25198 - ale všimla jsem si toho prakticky všude, kde jsou v popisech nějaké zvláštní znaky (ŕ, ř, ě, ď, ľ...). Komentáře pod fotkami se zobrazují dobře, jen ty popisky ne...
mystka napísal:Nie je tu nejaky problem? Vcera som vlozila fotku, plus bolo zopar dalsich a zmizli. A komentar k mojej fotke, co som dopisovala, je pri inej fotke.
dusik napísal:Drobná poznámka. Čas fóra je o hodinu pozadu.
marlo napísal:dusik napísal:Drobná poznámka. Čas fóra je o hodinu pozadu.
v administracii vlastneho nastavenia si toje to potrebne nastvit spravne.
Diego_NM napísal:nechce sa mi listovať 24 strán a je zbytočné zakladať novú tému, ale prečo mi nefunguje podpis? díky moc
Diego_NM napísal:nechce sa mi listovať 24 strán a je zbytočné zakladať novú tému, ale prečo mi nefunguje podpis? díky moc
Diego_NM napísal:a keby som chcel po každom príspevku pripojiť podpis ručne ( jeden riadok o jednom slove v ktorom je malý obrázok tak 1x2 cm) je to povolené?
hitmanius napísal:forum po zmene vyzera super...celkovy design sa urcite pohol k lepsiemu....len som sa chcel spytat ci sa neda vlastne ako uz je nejaky topic, tak teraz su profily uzivatelov dane na pravo, ci by to neslo nalavo ako v predoslej verzii phpbb2?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.