trinitysk napísal:Vyborne, s tym kamenom vlavo vpredu si to pochopil..mne sa to teraz o dost viacej paci...
Ten vrchny kamen je tam urcite ako len zataz, ten kamen uplne napravo je ale inak ako predtym, pozri si to na foto co uz si tu dal, tak ako je teraz mi tam nejde...Ale s tym vsetkym sa este mozes pohrat az si sadne ten koren tak ako ma...v prve dni by som tam velmi nesvietil...
MaximusSk napísal:No korienok uz pekne otazieva, tak som skusil kamen odstranit a cuduj sa svetu koren stal jak kol v plote, lenze som nechtiac drgol do neho magnetickou stierkou a mily korienok vyplaval na hladinu takze este take tri dni a uz to bude bez korena
chnuro napísal:MaximusSk napísal:No korienok uz pekne otazieva, tak som skusil kamen odstranit a cuduj sa svetu koren stal jak kol v plote, lenze som nechtiac drgol do neho magnetickou stierkou a mily korienok vyplaval na hladinu takze este take tri dni a uz to bude bez korena
a presne pre toto som na vsetky korene, co mam v akvarku navrtal "kotvy". Korene sú ako prikované a štúchnutie do nich pri údržbe s nimi ani nehne
hej celkom mudre riesenie ale v mojom pripade si neviem predstavit ze takyto koren s listou zahrniem substratom, co ak sa ti v akva nieco stane a budes musiet koren vybrat to si rozburas koli tomu komplet dno a kedze pouzivas ADA ktore niesu zrovna najlacnejsie tak by ma to dost mrzelo..chnuro napísal:Trosku to vidiet tu: (priskrutkovana lista o koren je biela a cele je to na bielom podklade)
Detail ineho koreňa je vidieť tu:
Všetok spojovací materiál je nerez a lišta má rozmer asi 7x20cm. To odsadenie je tam preto, aby sa to dalo skryť do substrátu a navyše čím hlbšie to je, tým lepšie koreň drží. Je to ten koreň vpravo v mojom akváriu Finger Garden
chnuro napísal:MaximusSk napísal:No korienok uz pekne otazieva, tak som skusil kamen odstranit a cuduj sa svetu koren stal jak kol v plote, lenze som nechtiac drgol do neho magnetickou stierkou a mily korienok vyplaval na hladinu takze este take tri dni a uz to bude bez korena
a presne pre toto som na vsetky korene, co mam v akvarku navrtal "kotvy". Korene sú ako prikované a štúchnutie do nich pri údržbe s nimi ani nehne
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.