tak prikladam fotky ako to vyzera teraz , planujem pridat este nejake druhy rastlin , co2 som si nastudoval obiednany drop cheker , hadicka redukcak a atomizer alebo skleneny difuzer do filtra to pridavat nakoniec nejdem lebo robi ramus a potom nemozem spat , u firmy livonec maju 1,5 kg flase za 30 € a z bazosu som si obiednal redukcak a ihlovy ventil , hadicku asi pouzijem klasicku , spetny ventil neviem aky a za kolko , elektromagneticky nedavam cital som si rozne clanky a dospel som k nazoru ze pri vypinani plynu na noc moc kolisa ph a pri spravnom nastaveni sa da dosiahnut to ze cez den bude dajme tomu 20-25 mg / L a v noci bude 35-40 a to este ryby znesu ci uz nie toto neviem ale jeden to pisal a celkom to bolo rozumne napisane .
http://prirodni-akvarium.cz/index.php?id=co2stabilniPridavam pmdd odhadom , no2-0 , no3-5mg/l co som bol dost prekvapeny na to kolko mam ryb a ako krmim , tak som pridal KNO3 aby bolo 20 mg/L ( ziviny pre rastliny ) rastliny pekne zelene uz aj egeria zacala rast , celkovo som tam mal dost inertny substrat ( piesok z popradky premyvany asi zula + pieskovec cize ziadne ziviny a hnojivo do dna som nedaval ) tolko zatial vsetko k tomu . Riasy drzia na rovnakej urovni ani neustupuju ani prilis nerastu ( jemny zeleny nadych piesku , skla ) , mozno sa to tym co2 zmeni