jiskra napísal:Jak na neukaznenou Glossu ?![]()
Problem je,ze mi roste vsude mozne,pres sebe,mota se do jinych rostlin a podobne.Jak ji udrzet na jejim vyhrazenem miste ?Roste pekne,ale tam kam nema.Dik za odpoved.
jiskra napísal::o
Tim mi chces rict,ze se nebude tolik plazit vsude mozne a vice se zahusti a soustredi na dane misto?
marlo napísal:Hmm. Len ako sa da vysvetlit ze pri rovnakej konfiguracii akva...to najprv slo a teraz ne ?
Teda mam na mysli prudenie vody...
No skusim to nejako rozpohybovat....
Giftzahn napísal:..akurat musis zabezpecit prisun zivin a CO2 aj do toho "nestastneho" rohu a bude pohoda
Giftzahn napísal:aha, takze amazonia .. njn, to bolo presne to co som netusil .... cize urcite K ... pokial mas v akva amazoniu tak je velmi pravdepodobne ze budes mat nedostatok K a tym padom su obmedzene aj moznosti rastliniek co sa tyka prijimania ostatnych makroprvkov t.j. N,P ... to K co je v KNO3 urcite nebude postacovat ... inak suhlasim s riesenim ktore navrhuje azet ...
:
azet napísal:Giftzahn napísal:aha, takze amazonia .. njn, to bolo presne to co som netusil .... cize urcite K ... pokial mas v akva amazoniu tak je velmi pravdepodobne ze budes mat nedostatok K a tym padom su obmedzene aj moznosti rastliniek co sa tyka prijimania ostatnych makroprvkov t.j. N,P ... to K co je v KNO3 urcite nebude postacovat ... inak suhlasim s riesenim ktore navrhuje azet ...
:
to ci tam je amazonia, je len moja dedukcia. to musi povedat marlo.
"cize urcite K" - glossa je rastlinou, ktora signalizuje nedostatok draslika ako jedna z prvych. tvoria sa zlte bodky a nasledne dierky na starsich listoch. z fotky to skor vyzera na N.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.