Stewie napísal:To by zaujimalo aj mňa

jedno OW mam objednane takže keď to dorazí budem mať možnosť porovnať Pavlica CV vs ADA OW
takže sa k tomu po nejakej dobe vraciam aj keď v tomto prípade sú už kocky hodené a každopádne držím palce a teším sa na výsledok
Dnes dorazilo akva, zatial som nemal čas na rozbalenie fotaku robim nejake prerabky v byte a k nejakemu detailnemu skumaniu sa dostanem az cez vikend.
Každopádne už prvý pohľad mi naznačil že kvalita ADA vs Pavlica je na inej úrovni aj keď o to v tomto prípade nejde.
Samotný rozdiel medzi CW a OW je vidieť už pri takomto tenkom skle, nie je to nejak výrazné ale OW je o fúzik svetlejšie, skúsim nafotiť aj keď ideálne podmienky na porovnanie budú až vtedy keď akva napustím vodou a postavím vedľa seba.
Rozdiel bude určite výrazný pri hrubých sklách ale tam je výrazný aj rozdiel v cene akva, za seba môžem povedať že keby som mal neobmedzený rozpočet určite by som šiel aj pri veľkej nádrži do ADA skla.
V mojom prípade 60 l ten rozdiel až tak veľký nebol a bral som ho hlavne zo zvedavosti aj keď v očakávaní že to bude stáť za to.
Zatiaľ len informačne foto mobilom....na taketo darčeky by som sa dokazal pozerať častejšie