@fazyl : tam, kde ty máš tie kamienky a mach, my máme akurát osviežovač vzuchu. Tam ,kde máš Amano obrázky , som chcel urobiť ručiaceho jelena. Sýte farby, lepenka. Neprešlo. A nemáme tolko svetla.....
Pekný trávniček , super. Ryby tam sú aké? Oto, Galaxy a Razbora?
otici, microrasbory galaxy a espei , tak treba si dupnut a presvedcit ze uvidis ake to bude super tymi obrazmi v kupelni som sa inspiroval tymto genialnym filmom Spalovac mrtvol
inak sa este vratim k tej mastnej hladine, nepomohla zmena krmiva, hladina co2, ani poriadne odkalenie a vycistenie filtra, ani pridania purigen do filtra a tak mi dosla trpezlivost a objednal som inflow so skimmerom obavu mam len ci mi vojde do akva kedze 12/16 ma dlzku az 30cm.... uvidime o mesiac ked to dorazi
fazyl mohol si vyskúšať pistiu. Mám silné podozrenie že je učinná v boji s mastnou hladinou. Otázne je len to či ju človek chce mať v akva. Viac som o tom písal v mojej téme.
fazyl napísal:inak sa este vratim k tej mastnej hladine,.....
Predpokladám, že to poznáš, ale opakovanie je matka múdrosti : Pozri časopis Akvárium č.6 ,Maurizio Gazzaniga : Mastné povlaky&spol......v preklade Markétky.
A dobre to vystihol larix na Rybičky.net ,že sa "..jedná o viac-menej estetickú záležitosť..." A ten niečo o difúzii plynov a procesoch dekompozície vie.
Pre mňa to vystihuje tvrdenie, že v jednoduchosti je krása... Žiadne tony hardscapeu, 100 druhov rastlín.. keby som vedel takto stonkovky... Tá červená je h-ra? Eleocharis vlavo vpredu má akúsi menej zdravú farbu, inak parádička. Nech robí radosť..
Predpokladám, že ten spodný diel je otočený, aby filter viac ťahal z hladiny cey skimmer... aj ja to tak mám..