fazyl napísal:dik za skicu aj pripomineku...podla skice mi vsak pride ze si kreslil skor versiu 3 ako 4....
Ja som to pomixoval.Hlavny kamen č.1 som zobral z verzie 3 a kamen č.2 z verzie 4 ,len smerom dolava.

(A jasné,vždy sa lepšie kecá a kreslí,ako reálne zakladá skejp.Inak tá ryba,to je japonská rybka ,práve meditujúca..)
Mne sa zdalo dobré,že tie kamene idú od seba.Ale ked teraz pozerám tú tvoju finalnu verziu,tak sa mi zdá,že je to lepšie.Práve kôli tomu,že sú velké. Kebyže idú od seba,tak ešte viac zdôraznia ten malý priestor okolo nich a .......že sú skrátka natesno.
Tak či tak,je zrejmé,že z akvária nepochybne niečo bude.

Mna si už presvedčil.
S rastlinami ti neporadím,na to sú iný machri.Ale, kombinácia Hc a trávičky je mi blízka a hlavne, len NIE niečo červené...
Ešte pozerám,že ..."špirála zlatého rezu "? že používaš nejaké červené špagátiky,dokonca v tretine označene papierikom..? Čo to? snad nie nejaké pravidlá .
A ešte dve otázky: 1. Ked si zvačším obrázok ,tak na tom substráte je plno všelijakého drobného bordelu.To tak má byť?
2. -mimo záznam.To sa chcem už dávno spýtať,ale vždy zabudnem: Prečo práve Jack Nance?