Maťo napísal::) planovana uprava akva zahrna zmenu pozadia na ciernu .. dlho som nad touto zmenou rozmyslal .. bude to nie len z dovodu dizajnu ale aj z dovodu zakrytia prislusenstva, ktore tam bude ... ta modra je pekna, ale verim, ze cierna bude krajsia a viac vyniknu svetlozelene, ci cervene rastliny.. uvidim .. zas za par mesiacov dodam foto
Sunkafit napísal:ten pogestemon je starne na husto uvidíš bude robiť problem.....moje prosperujuce poga maju priemer ružice aj 8 cm a viac
radusho napísal:bude to chciet nejake zaujimave rybky aby to akvarko nevyzeralo prazdne
Caiman napísal:Mato luxusne![]()
trosku ma rusi ta parvula nalepena na celne sklo,ja by som ju urcite hodne pristrihol a vpredu vymenil za HCcko ale nadrz nadherna
Maťo napísal:Ku korenu zhanam nejaku cervenu rastlinu pre kontrast ...
j napísal:3) Lavý dolný roh. Náznak cestičky do protiatómového bunkra čo má upchatý vchod molitanom. ???
j napísal:Ja tieto šutrovo-trávnikové akvárka až tak nemusím, ale toto sa mi páči. Pekná práca.
S dovolením mám zopár otázok:
1) Prečo nemáš vodu až po hornú lištu?
2) Čo je na poslednom obrázku zhruba v strede nad hladinou pod tou lištou? Vyzerá to ako ryba, čo je samozrejme blbosť. Slimák?
3) Lavý dolný roh. Náznak cestičky do protiatómového bunkra čo má upchatý vchod molitanom. ???
4) Z obrázku to vyzerá že neónky využívajú celú plochu a nie sú plaché. Ja mám skôr skúsenosť (a nie len s neónkami) že takýmto volným priestranstvám moc neholdujú a majú radi keď sa môžu občas zašiť medzi vyššie rastlinky. Neplánuješ aspoň niekde do pozadia zopár vyšších rastliniek? Napríklad nejaký vyšší eleocharis. Ten pôsobí jemným dojmom a možno by až tak nerozbil tvoj koncept. Ja som teraz v jednom akvárku s tou rastlinkou vyplnil pozadie a velmi ho to pozdvihlo.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.