...you have to place the canister at the same level as your tank or higher. You can buy a clip to let it hang off the side of your tank or simply buy a bath shampoo holder from your local hardware shop and rest it in that.
The canister itself is very compact and fits nicely behind or beside your fish tank, and has a great safety lock feature to avoid you spilling water all over yourself as well as keeping the water properly pressurized inside the canister....
...filter by ste mali umiestnit do úrovne hladiny, alebo vyššej. Je možné kúpiť klip na zavesenie steny nádrže, alebo sa to dá vyriešiť kúpeľňovým držiakom na šapmón, na ktorý filter položíte.
Samotný filter je veľmi kompaktný a hravo sa zmestí za, alebo vedľa nádrže. Filter má klip na zaistenie hlavy filtra, aby sa predišlo priesakom, na udržanie tlaku vo vody vo filti.....
chnuro napísal:[b]@MaximusSK,
edit: daj fotku, som zvedavý, ako si spracoval tu parvulu
MaximusSk napísal:no pokial zozenie nejaky mini amano korienok urcite ho tam niekde vpasujem. Dika za trik s tym eleocharisom skusim to..dnes som dokupil aj HC bolo sadene v zakorenovaci co sa pouziva v zahradkarstve na pestovanie priesad je to len čiste kokosove vlakno obalene netkanou textiliou alebo nieco podobne..a korene mali omnoho vacsie ako ked som kupoval v tej vate..akurat nevyhoda je ze bol z toho bordel a treba to predtym ocistit ako to pojde do akva.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.