SoRex napísal:Ale myslím, že si rozumíme.
jasne ze si rozumieme

ved oki.. budem vazit slova nabuduce..

mischo22 napísal:No planujem kupit nove male akvarko.... Kedy budem moct pustit gupky do spolocenskeho akvarka??? Maju tri dni.... Dno v akvarku sa pekne rozrasta, takze skrys tam bude zachvilku fakt dost...
A ked ma v akva napr takych skalarov ty su " zabijaci "malych gubiek !!!Michal Gnip napísal:Pokial sa narodia v spolocenskom akva tak by nemal byt problem s prezitim.Ale ak ich mas v porodnicke tak radsej pockaj aspon ked budu mat asi tak 1cm.
mischo22 napísal:Nie, nie.... V akva mam len gupky, black moly, dvoch panciernickov, prisavnika a aj 5 krevetiek....Jedine co sa bojim je ze ich bude chciet pozrat prisavnik.... Preto sa ho chcem zbavit, pripadne vymenit za dvoch malinkych... Ma asi 15 cm... Nevymeni niekto???
mischo22 napísal:No toho prisavnika sa chcem zbavit nielen kvoli gupkam, ale chcem tam dat aj zopar slimacikov a male prisavniky aspon nieco uzitocneho robia...
dudlicek napísal:Dnes som pri pozorovani mojich mimi zistil ze jedna je prehnuta do tvaru U vyzera divne mam ju dat do karanteny???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.