. Brano ti to jednoducho popisal, takze ak mas vazny zaujem, kludne ma kontaktuj, doladime podrobnosti. Mna osobne to potesi , vitam kazdy zaujem o sutazenie v gupach.guppyBA napísal:prehliadol som,inak mohol by si nam dat dake info ako to prebieha a atd.
I.P. Pavlov napísal:Vyzerá na poecilia wingei
SoRex napísal:Je to normální, přírodnímu zbarvení se podobající gupka, jejíž předek se setkal se šlechtěnou mečíkatou gupkou.
Mirko1A napísal:iný problém je (už som to tu písal) že sa mi rodí 95% -100% samičiek... zvýšenie teploty nič nezmenilo...
SoRex napísal:Mirko1A napísal:iný problém je (už som to tu písal) že sa mi rodí 95% -100% samičiek... zvýšenie teploty nič nezmenilo...
Zkus změnit pH - to ovlivňuje pohlaví ryb větší měrou, než teplota. Je tu na toto téma dokonce celý článek.
BarRedRose napísal:wooow, dakujem ti peknemas ich krasne. no ja som ich chcela zachranit hlavne preto, lebo mi ich bolo luto ked ich vsetky pozrali
(materinsky cit?) no porozmyslam este. Chcem si zriadit este jedno akvarko. Tak to musim poriadne premysliet a naplanovat.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.