Lienka napísal:Ked sa vyliahli mali asi tak 1,5 mm.
hrozno napísal:Ako rychlo rastu take male guramyAko rychlo dosiahnu taku velkost aby prijmali normalne krmivo
Aka je priblizne uspesnost odchovu
Ja mam tie mlade vsade - vo velkom akvariu, v malom akvariu, v kalovom filtry. Ako ich mam dostat do nejakej porodnicky
Asi budem musiet cele akvarium precedit cez cajove sitko
.
Baloghi napísal:Lienka napísal:Ked sa vyliahli mali asi tak 1,5 mm.
To su dooost velke ja som ich mal po vyliahnuti asi 0.5mm
Eric Blade napísal:a co dalsie vytieranie? ako casto sa maju odlovovat rodicovske pary, ja som teraz odlovil asi po 3 tyzdnoch a bolo teraz malych len velmi malo.
a tie prve co mi prezili niesu o moc vacsie, dokonca teraz neviem ani ktore su to.
a tiez si nejako nevsimnem ci pozeru to co im dam, ci to vobec pozieraju.
maju tam teraz ohrievac asi 10ltr.akvarko, vzduchovac, filter nemam. rastliny tam tiez niesu.
Eric Blade napísal:mam jednu rastlinku, taku krpatu.. asi tak 3-5 mm listocky plavaju na hladine, maju take 1-2cm korienky... bolo ich par na rastlinkach co som kupoval, a teraz pri specialnom akvarijnom osvetleni, kde mi rastu aj ostatne rastliny velmi dobre, sa mi s tochoto vytvoril pekny pokryv a tiez mam aj ine plavajuce rastliny. ale na tom malom akvarku nemam ziadne svetlo. mal by som ho dat do okna. teraz uz vlastne aj mozem, mam tam ohrievac aj vzduchovac. ale tiez si myslim, ze ak je tam tych rybiek nie tak vela, a rastliniek by bolo viac to vzduchovadlo ani nepotrebujem, ci hej? Tu artemiu som zatial nezohnal, ono sa to da odchovavat spolu s tymi guramami, ze ono sa to tam bude mnozit a rybky si stale chytia tolko kolko chcu a rovno zive a cerstve. ci co je to vlastne artemia... podarilo sa mi kupit akurat tak mrazeny cyklop.
ten odchov tej artemie mi hlavne napis, a ako to vyzerat atd.a ci to moze zit v jednom akvarku s malymi guramami, nieje tam tych malych ryb az tak vela.
dnes som kupoval, zase nejak krmivo, no neviem ci od toho bude lespsie rast.
Lienka napísal:Eric, skus to doho maleho akva dat nejaku taku nenarocnu rychlorastucu rastlinku (Ceratophyllum demrsum - http://rybicky.sweb.cz/rostliny/cer_dem.html).
Mne to rastie pri minimalnom osvetleni fakt velmi rychlo a mlade rybky to obkusuju a vytvara im to kyslik. Tak nemusim mat stale pustene vzduchovanie. Neviem odkial si, ale ak si niekde z BA a okolia, tak by som ti z nej mohla dat.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.