Prave s cielom aby sa to naucili, prejavili snahu a nezneprehladnovali forum zakladanim zbytocnych duplicitnych tem. Ak tu odpoved nie je, alebo sa dotycnemu/dotycnej nepodari odpoved najst tak je lepsie sa opytat v uz rozdiskutovanej teme tykajucej sa daneho problemu, ak tu taka uz existuje. A pritom je jedno ci je to novacik alebo nie. Mimochodom, kde je ta hranica dokedy je niekto novacik a odkedy uz nie?Knižka Pavol napísal:Neviem preco tu na tejto akva stranke vsetci tak afektovane reagujete a ohanate sa tu stale pravidlami a desatorom. Sak ked tu pride nejaky novacik tak ani nevie poriadne kde sa ma co spytat a kde to hladat.
renatte616 napísal:ved prave to... v akvaristike nie som "novacik" chovat rybky sa mi celkom dari, len s rastlinami nie... zo zaciatku som mala zive rastliny ale za par mesiacov ich vystriedali umele... preto sa tu pytam jak to s nimi je a vy vsetci co ste taky arogantny si fakt mozete trhnut nohou... pretoze ked tu niekto potrebuje poradit tak sa nicoho ineho nedocka len hlupych kritik a flegmatizmu... miesto toho aby sa normalne vyjadril... a dakujem tym co sem pisali normalne.... este k tomu nazvu temy.... ono bol normalny... ale ked sem zo par dni nikto nenapisal a po celej izbe mam zavaraninove flase a kyble s rybami tak to trochu suri... p.s. ide o prerabku akva s tym ze tam chcem uz mat zive rastliny...
Giftzahn napísal:njn, akurat nezbudaj ze je viacero faktorov ktore su zodpovedne za to ci sa v tvojom akva bude rastlinkam darit alebo nie ... cize nie je to zavisle len od toho ci do dna primiesas "nieco" alebo nie ....
renatte616 napísal:este jedna otazocka.... v com mam preprat strk, aby nefarbil???
renatte616 napísal:a ako si to vyriesila???
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.