Ak to mas na okne tak prisvetlovat ani nemusis. Zakryte to musi byt koli vlhkosti.noiseless napísal:ešte jedna otázka, musí to byť prikryté tým sačkom ? Ak by tam nebol, bola by malá vlhkosť a HC by skapalo ? Alebo ako ?
Cez deň to bude iba na prírodnom svetle a večer, keď sa zotmie budem prisvetlovať umelým svetlom ...
Znovu mozem popisat iba skusenost s HM a nie HC, ale zrejme to bude podobne. Pri HM bol prechod na submerz bezproblemovy, dokonca bez zhodenia emerznych listov (co ma dost prekvapilo). Teraz skusam emerzne namnozit Ranunculus papulentus (ide to aj bez sklenika).noiseless napísal:A máte niekto skúsenosti so spätným prechodom na submerz ? dá sa to vôbec ?
Presne ako vravissalik napísal:s nim martin problem mat nebude, dostal uz emerz, staci mu klasicka hlina na kvety, viacej vody a trocha slnka za oknom
astro napísal:máš pravdu, "Cuba" je zrejme len lákavý obchodný názov
"Micranthemum callitrichoides je atraktivní podrost pro malá akvária. Častěji než pod tímto názvem je prodávána a známa jako Hemianthus callitrichoides 'Cuba'." (rybicky.net)
Mirco napísal:Ahojte,
kupil som do minicka HC. najprv bolo vsetko ok, hc sa rozrastalo ale potom sa mu prestalo darit a ja neviem preco...zasadene je uz od oktobra a stale je redsie a redsie. V akvariu som nerobil ziadne zmeny...vodu menim 2-3x tyzdenne, objem akvaria je 36l, hnojim CO2 a daval som aj feropol ale s tym som prestal kvoli riase...svietim 2x15w...neviete co robim zle?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.