Darsilius napísal:A funguje tedy dobře ? 3el bynapojit i na kvasnice, nebo potřebuje tlak bomby ?
perfektne ... sak ako som pisal ked som zisitl ze som znameho "pripravil" o cca. 37,- EUR, tak som mu povedal ze co je vo veci a dal ponuku ze ked chce ATOMIZER vratit ze ho zoberem pre seba za tych 50,- EUR a nech si objedna ten isty z e-bay ... heh, uz ho nechcel dat z pazurov ... su dva "mody ktore si mozes s ATOMIZEROM nastavit" bud mas v akva "jemnu hmlu z CO2" alebo bez tejto "jemnej CO2 hlmy" (ono niekomu ta "Co2 hmla" nemusi vyhovovat) efekt je vsak rovnaky ... pri nastavovani satreba len pohrat s tlakom Co2 flasky kym clovek nie je spokojny ...
lepsie a effektivnejsie rozpustene CO2 som zatial so ziadnym inym, diffuzerom, reaktorom, lipovym drievkom atd. nevidel, plus oproti difuzeru ma viacere vyhody :
1. nezrasta riasou 2. nie je ho vidiet 3. podstatne lepsie a efektivnejsie rozpusta CO2 vo vode
"cert" vie aku membranu tam vyrobca pouziva ... zatial som nemal prilezitost tento Inline ATOMIZER fyzicky rozrezat a kuknut sa dnu